• Guangxi Pingguo Honghe Electronic Technology Co., Ltd.

Tentang Kami

Guangxi Pingguo Honghe Electronic Technology Co., Ltd.

Guangxi Pingguo Honghe Electronic Technology Co., Ltd.was ngadeg di 2018 kalawan 3 juta ibukota didaptarkeun na sabudeureun 10 juta elehan per taun averagely.We boga dua pabrik nyertakeun leuwih ti 3600 méter pasagi sagemblengna kalawan ngeunaan 1000 staffs.Among aranjeunna, hiji tim manajemen. kalawan 20 jalma. Perusahaan kami ngoperasikeun rupa-rupa produk, sapertos Airline earphone, Hands-free headset pikeun handphone, Wireless Bluetooth Earphones, Neckband earphones, Headphones, TWS, Speaker, jalur data sareng produk high-end lianna. Perusahaan kami ngagaduhan alat produksi canggih, saluyu sareng standar anu luhur sareng paménta anu luhur pikeun filsafat manajemén produksi.

Warta

ghther Earphones kualitas luhur panganyarna na informasi parabot

Langkung Produk