Tentang Kami

Guangxi Pingguo Honghe Electronic Technology Co., Ltd.

Guangxi Pingguo Honghe Electronic Technology Co., Ltd.was ngadeg di 2018 kalawan 3 juta ibukota didaptarkeun na sabudeureun 10 juta elehan per taun averagely.We boga dua pabrik nyertakeun leuwih ti 3600 méter pasagi sagemblengna kalawan ngeunaan 1000 staffs.Among aranjeunna, hiji tim manajemen. kalawan 20 jalma. Perusahaan kami ngoperasikeun rupa-rupa produk, sapertos Airline earphone, Hands-free headset pikeun handphone, Wireless Bluetooth Earphones, Neckband earphones, Headphones, TWS, Speaker, jalur data sareng produk high-end lianna. Perusahaan kami ngagaduhan alat produksi canggih, saluyu sareng standar anu luhur sareng paménta anu luhur pikeun filsafat manajemén produksi.

company

Kami ngagaduhan sertipikat Logo kami tilu bulan kapengker, Harmic mangrupikeun nami merek kami. Dina Séptémber, urang ngagaduhan Laporan Verifikasi SGS sababaraha produk. Kami salawasna nyobian pangalusna kami pikeun ngalakukeun pangalusna sarta nyadiakeun produk kualitasna alus sarta layanan alus teuing!

Kualitas & Palayanan

bbgefqwf

Pausahaan urang salawasna taat kana Tujuan "nengetan kualitas, attentively jasa", ngaliwatan sertifikasi sistem manajemen kualitas ISO9001. "Kualitas alus teuing, produksi aman" nyaeta filosofi bisnis parusahaan urang, dina waktos anu sareng kalayan konsép design produk unik tur novél, geus dipikawanoh tur favored ku mayoritas customers.The parusahaan geus adhering kana paménta customer salaku puseur, kalawan standar tinggi, syarat ketat, nyadiakeun kualitas sarta layanan wijaksana, geus kapercayaan tur muji loba usaha koperasi, di pasar headphone laun nyetél hiji reputation.Our alus produk utamana diékspor ka Éropa jeung India, sarta pangsa pasar urang. di Amérika ogé ngaronjat.

1. Orientasi

Headsét Hands-free anu saé pikeun telepon sélulér, Earphone Bluetooth Nirkabel, Headphone sareng TWS

2.Niléy

Jujur, sumanget, disiplin diri, persatuan

3. Tujuan

Internasionalisasi, spésialisasi, branding

4. Misi

Ngahontal palanggan, ngalengkepan staf, perusahaan suksés

vwdwf

Tim Kami

Perusahaan kami nyayogikeun produk anu berkualitas dina waktos anu sami, tapi ogé nyayogikeun jasa saatos penjualan anu sampurna. Simkuring yakin yén ngaliwatan usaha kontinyu urang jeung ngungudag, urang bakal bisa ngahontal ngembangkeun jangka panjang, manajemén sustainable, sarta ngahontal tujuan grand tina kauntungan silih tur win-win jeung konsumén. Urang tulus ngabagéakeun jalma ti imah jeung mancanagara tur sakuliah dunya nganjang factory.We urang miharep yén urang bisa jadi mitra dipercaya jeung babaturan. Hayu urang ngamekarkeun babarengan jeung tungtungna ngawangun kaayaan nguntungkeun sarta win-win.

chuanlizhe
ceo
cfo
sales director