Earphone Kabel Beurat Ringan Di-ceuli Murah

Katerangan pondok:


  • barang: RH-1081
  • Gaya: Di-ceuli
  • Port sambungan: 3.5mm stéréo
  • Panjang kabel: 120cm ± 10%
  • Narasumber: 10mm Stereo / 6μ
  • Kabel: TPE
  • Logo: Logo Sesuaikeun
  • Rincian produk

    Tag produk

    Rincian produk

    Warna: Nampa Warna ngaropéa
    Komunikasi: Maké kabel
    Rojongan Kartu Mémori: No
    Prinsip Vokalisme: Lain
    Kontrol volume: No
    Tombol kontrol: Sumuhun
    Ngaran Brand: ODM
    Tanggapan Frékuénsi: 20HZ-20KHZ
    Impedansi: 32Ω±10%

    Paké: Pamuter média portabel, telepon sélulér, penerbangan, KOMPUTER
    Tempat Asal: Guangxi, Cina
    Standar tahan cai: IPX 0
    Aktif Noise-Batalan: No
    fungsi: Mikropon, Noise Canceling
    Headphone: Borongan headphone bulk
    MOQ: 1000 lembar
    Istilah pamayaran: T / T 30% deposit sateuacanna, kasaimbangan saméméh kiriman sanggeus inspeksi.

    Earphone sisi tunggal ngabantosan anu hoyong ngajaga hiji ceuli kabuka ka sakurilingna. geus utamana mantuan pikeun maranéhanana anu ngan bisa ngadengekeun dina hiji ceuli tur hoyong ngadangu duanana saluran audio tina alat maranéhanana. ngagunakeun colokan 3,5mm, umum pikeun sabagéan ageung alat éléktronik, kaasup smartphone, komputer tablet, sarta kompatibel jeung ipod, ipad, iphone ogé paling mp3 pamaén, tablet jeung ponsel.

    Aplikasi

    savhrehr

    Bubuka parusahaan

    212ca5591

    Keunggulan Kami

    svsv

    Sertipikat kami

    csacs
    qgqvg
    vavqw

    Prosés produksi urang

    sxzvqw
    utrgfdb

    jasa kami

    1.Kakuatan pabrik
    pabrik urang nyertakeun wewengkon 5000 méter pasagi, boga workshop produksi sorangan, SMT, division jelas tanaga gawé, parabot nguji lengkep, automation garis produksi.

    2.Profesional OEM & ODM Service
    8 taun pangalaman asesoris mobile produksi jeung panalungtikan & ngamekarkeun, OEM & ODM pangalaman papanggih rupa paménta ngaropéa anjeun.

    3. Palayanan anu saé
    Tim jualan profésional pikeun mastikeun komunikasi efisien. Urang hormat sagala merlukeun ti nasabah, euweuh urusan panalungtikan poéan atawa keluhan, urang bakal ngabales dina 4 jam.

    FAQ

    1.Are anjeun pabrik? Lamun enya, di kota mana?
    A: Sumuhun, pabrik urang lokasina di kota Baise, propinsi Guangxi, kami pabrik jeung leuwih ti 8 taun pangalaman. Urang tiasa nawiskeun anjeun harga borongan. Sajaba ti éta, anjeun wilujeng sumping nyandak inspeksi lapangan di pabrik urang.

    2. Naon anu kuring kedah laksanakeun upami kuring hoyong nyitak logo urang sorangan?
    A: Mangga kirimkeun kami file logo anjeun dina resolusi luhur. Kami bakal ngadamel sababaraha draf pikeun rujukan anjeun pikeun mastikeun posisi sareng ukuran logo anjeun.

    3.Can kuring ngaropea pakét kuring?
    A: Leres. Punten kirimkeun karya seni anjeun, atanapi kami tiasa nawiskeun jasa desain pakét upami diperyogikeun.

    4.Sabaraha lami nyandak sampel?
    A: Standar: 24 jam. Laser ngukir logo: 48 jam

    5. Naon kuantitas pesenan minimum anjeun?
    A: Biasana, MOQ kami nyaéta 3000pcs. Tapi kami ogé ngabagéakeun pesenan percobaan leutik.

    Kumaha ngahubungan kami?

    Sophia名片-最终+网址-2021.11.16

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami