Taros Kami

Guangxi Pingguo Honghe Electronic Technology Co., Ltd.

Alamat

Pabrik HongHe, Wétaneun parapatan Jalan Universitas sareng Jalan Guli Kalér, kota Pingguo, Baise, propinsi Guangxi, Cina

Surélék

Telepon

+8618577603901

jam

Senén-Saptu:

8:00 ka 10:00

Minggu: Tutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami