Sampel gratis Pengiriman 3.5mm Colokkeun Earphone Kabel Universal

Katerangan pondok:


  • barang: RH-1007
  • Gaya: Di-ceuli
  • Port sambungan: 3.5mm stéréo
  • Panjang kabel: 120cm ± 10%
  • Narasumber: 10mm Stereo / 6μ
  • Kabel: TPE
  • Logo: Logo Sesuaikeun
  • Rincian produk

    Tag produk

    Rincian produk

    Barang RH-1007
    Nyaéta nirkabel No
    Tipe Wireless Euweuh
    Gaya Dina-Ceuli
    port sambungan 3.5mm stéréo
    Panjang Tali 120cm ± 10%
    Speraker 10mm Stereo/6μ
    kabel TPE
    Logo Logo Sesuaikeun
    Warna Nampa Warna ngaropéa
    Komunikasi Maké kabel
    Prinsip Vokalisme Lain
    Volume Control Sumuhun
    Tombol kontrol Sumuhun
    Ngaran Brand ODM
    Tanggapan Frékuénsi 20HZ - 20KHZ
    Impedansi 32Ω±10%
    Paké handphone, kaulinan, olahraga, komputer
    Fungsi Noise Cancelling, Mikropon
    Tempat asalna Guangxi, Cina
    Waterproof Standar IPX 0
    Warna Nampa Warna ngaropéa
    MOQ 1000 PCS
    Istilah pamayaran T / T 30% deposit sateuacanna, kasaimbangan saméméh kiriman sanggeus insperction

    1.With desain jack baku 3.5mm, éta cocog sareng smartphone, tablet, MP3 sarta ampir kabéh alat audio 3.5mm.
    2.Support kontrol kawat, bisa nelepon, ngosongkeun leungeun anjeun, sarta kualitas sora jelas tur mulus.
    3.Desain di-ceuli jeung insulasi sora bisa meungpeuk noise ambient tur mantuan Anjeun difokuskeun dengekeun pelesir.
    4. Desain ergonomic, nyaman mun teu ngagem

    sdgqwtq
    xzcqwffqw

    Bubuka parusahaan

    Guangxi Pingguo Honghe Electronic Technology Co., Ltd diadegkeun dina taun 2018, éta mangrupikeun produksi sareng pamrosésan sareng penjualan sababaraha jinis produsén headphone. Perusahaan kami ngagaduhan alat produksi canggih, saluyu sareng standar anu luhur sareng paménta anu luhur pikeun filsafat manajemén produksi.

    Perusahaan kami ngajalankeun rupa-rupa produk, sapertos Airline earphone, Hands-free headset pikeun handphone, Wireless Bluetooth Earphones, headphone, olahraga earphone, speaker, jalur data sareng produk high-end lianna.

    "Kaunggulan dina kualitas, percanten harga" nyaeta tujuan bisnis Rongheng, Kami tulus ngabagéakeun mitra gawé babarengan bisnis luar negeri ngahubungan kami di mangsa nu bakal datang, hayang anjeun jadi customer urang jeung sobat urang, ngamekarkeun sareng anjeun nyieun win ganda.

    Mitra kami

    svav

    eupan balik customer

    店铺评分
    客户好评
    客户好评-1

    Sertipikat kami

    csacs
    vavqw
    qgqvg

    Prosés produksi urang

    xzvnqw
    aawwfvdw
    xbewfw

    Jasa & Kakuatan Kami

    1. Guangxi Pingguo Honghe Electronic Technology Co., Ltd nyaéta produsén 8 taun aktipitas asesoris handphone.

    2. Kami panyadia paling profésional kabel USB, carjer témbok, telepon ceuli, carjer mobil, iteuk selfie di Cina.

    3. Kualitas nyaeta budaya urang, sakabéh produk urang bakal 100% diuji saméméh pangiriman.

    4.We nyadiakeun harga lumrah nu dumasar kana produk kadali kualitas sarua.

    5.We ngalakukeun terus perbaikan sangkan beuki loba kapuasan ti cooperators urang.

    FAQ

    1. Dupi abdi tiasa gaduh sampel barang ieu pikeun nguji kualitas? 
    Leres, anjeun tiasa mésér conto naon waé pikeun nguji kualitasna.

    2.Naon waktos pangiriman sareng anjeun tiasa nurunkeun hargana? 
    Ieu gumantung kana urutan Anjeun. waktos pangiriman nyaeta dina 3-4 poé gawé. Upami anjeun ngagaduhan pesenan jumlah ageung, maka, tangtosna, hargana tiasa diturunkeun.

    3.Can kuring ngaropea bungkusan sareng logo? 
    Leres, kami nawiskeun logo khusus pikeun bahan naon waé.

    4.Naon metodeu pamayaran? 
    Anjeun tiasa mayar ku T / T, Alipay.

    5.What's métode pengiriman barang? 
    Urang mindeng ngagunakeun DHL, FedEx, UPS, pikeun ngirim produk urang.

    Kumaha ngahubungan kami?

    Sophia名片-最终+网址-2021.11.16

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami