Kualitas luhur borongan Best Type-C Mobile Phone Headphone

Katerangan pondok:


  • Nyaéta nirkabel: No
  • Jenis Wireless: Euweuh
  • Rojongan Kartu Mémori: No
  • Prinsip Vokalisme: Lain
  • Kontrol volume: No
  • Tombol kontrol: Sumuhun
  • Ngaran Brand: ODM
  • Rincian produk

    Tag produk

    Rincian produk

    Jumlah modél: RH-TC1020
    Gaya: Di-ceuli
    Komunikasi: TIPE-C
    Paké: Pamuter média portabel, telepon sélulér, penerbangan, KOMPUTER
    fungsi: Waterproof, Noise Cancelling, Mikropon
    Tempat Asal: Guangxi, Cina
    Panjang kabel: 120 cm
    Standar tahan cai: IPX 0
    Aktif Noise-Batalan: No

    Colokkeun: TIPE-C
    Narasumber: 10mm stéréo
    Bahan: TPE, Logam
    Fungsi: Mikropon, Noise Canceling
    Headphone: Borongan headphone bulk
    warna: Nampa Warna ngaropéa
    Logo: Logo Sesuaikeun
    MOQ: 1000 lembar
    Standar Bluetooth: Euweuh

    Headphone Type-C cocog pikeun telepon sélulér port Type-C sapertos, pikeun MI 6 / Catetan 3 / MIX 2 sareng pikeun LE 2 / 3 Series. Desain ergonomis sareng digabungkeun sareng earbuds silikon ningkatkeun résistansi skid earphone sareng nyaman kanggo dianggo. Kualitas luhur di-garis mikropon jeung tombol kontrol ngamungkinkeun operasi seamless tina telepon, musik jeung volume.The headphone nyadiakeun sora jelas tur kualitas luhur alam, sangkan anjeun mikaresep musik iraha wae.The earbuds ngadopsi bahan logam, nawarkeun elegan jeung fashionable. penampilan.

    Aplikasi

    Ponsel, pamuter média portabel, Aviation, Komputer, Olahraga, Kaulinan, Travel jeung saterusna.

    vqwfqwf

    Profil Perusahaan

    cd448b7f

    Sertifikasi

    e68657d5
    a505b900
    b309f57b

    Angkutan Produk

    sxzvqw
    utrgfdb

    Keunggulan Kami

    Jasa & Kakuatan Kami

    1.Customer Service: panalungtikan anjeun bakal ngawaler dina 24 jam;

    2.OEM / ODM Service: Urang boga kapasitas produksi kuat sarta departemén R & D pikeun Rojongan OEM / ODM Service sarta jasa saatos-diobral;

    3.QC Service: 100% inspeksi kadali kualitas ketat, urang QC hiji-hiji saméméh kapal eta kaluar, urang pastikeun unggal produk jalan ogé;

    4.Packing Service: Sadaya produk urang sadia dina bulk pakét basajan, atawa urang bisa ngaluyukeun iket salaku sarat customer.

    5. istilah pamayaran: T / T 30% deposit sateuacanna, kasaimbangan saméméh kiriman sanggeus inspeksi.

    FAQ

    Q: Dupi anjeun pabrik?
    A: Sumuhun, Urang owns 3 pabrik di Guangxi, Cina, boga leuwih 1000 staf. Wilujeng sumping didatangan pabrik urang!

    Q: Naon produk utama anjeun?
    A: Kami produsén profésional ti Airline earphone, Hands-free headset pikeun handphone, Wireless Bluetooth Earphones, headphone, olahraga earphone, garis data jeung produk high-end lianna, jsb.

    Q: Dupi kualitas dijamin?
    A: Kualitas nyaéta prioritas. Departemen QC kalayan spesialis jaminan kualitas profésional mastikeun ngadalikeun kualitas produk sapanjang proses produksi.

    Q: jasa pengiriman barang mana nu bakal Anjeun pake pikeun barang kuring?
    A: Urang dipaké DHL, Fedex, UPS, TNT, EMS salaku customer like.We ogé bisa ngirim ka forwarder anjeun atanapi agén di Cina nu peryogi.

    Q: Naon anu bakal dilakukeun ku perusahaan anjeun sareng barang anu cacad?
    A: Kanggo sadaya produk urang, garansi 1 taun parantos disayogikeun, masalah naon waé salami periode ieu, kami bakal tanggung jawab pinuh, kami bakal nyayogikeun dukungan téknis sareng ngabantosan anjeun pikeun ngabéréskeun masalah.

    Q: Dupi abdi tiasa mesen sampel pikeun pariksa kualitas?
    A: Leres, Mangga wartosan kami sareng nyayogikeun alamat sareng nomer anjeun.

    Q: Sabaraha lami waktos pangiriman?
    A: 3-7days, Gumantung kana kuantitas urutan ..

    Kumaha ngahubungan kami?

    Sophia名片-最终+网址-2021.11.16

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami