Kualitas luhur harga Grosir Hapus Sora kabel earphones

Katerangan pondok:


  • barang: RH-1014
  • Gaya: Di-ceuli
  • Port sambungan: 3.5mm stéréo
  • Panjang kabel: 120cm ± 10%
  • Narasumber: 10mm Stereo / 6μ
  • Kabel: TPE
  • Logo: Logo Sesuaikeun
  • Rincian produk

    Tag produk

    Rincian produk

    warna: Nampa Warna ngaropéa
    Komunikasi: Maké kabel
    Rojongan Kartu Mémori: No
    Prinsip Vokalisme: Lain
    Kontrol volume: No
    Tombol kontrol: Sumuhun
    Ngaran Brand: ODM
    Tanggapan Frékuénsi: 20HZ-20KHZ

    Impedansi: 32Ω±10%
    Paké: Pamuter média portabel, telepon sélulér, penerbangan, KOMPUTER
    Tempat Asal: Guangxi, Cina
    Standar tahan cai: IPX 0
    Aktif Noise-Batalan: No
    fungsi: Mikropon, Noise Canceling
    Headphone: Borongan headphone bulk
    MOQ: 1000 lembar
    Istilah pamayaran: T / T 30% deposit sateuacanna, kasaimbangan saméméh kiriman sanggeus inspeksi.

    Antarbeungeut audio 1.3.5mm, plug and play, cocog pikeun telepon sélulér, tablet, sareng komputer.
    2.Built-in mikropon jeung jauh pikeun panggero jeung kontrol musik
    3.Ergonomic Dina-Ceuli design pikeun isolasi noise ambient sarta déngékeun undisturbed
    4.Tough jeung tangle-gratis kabel pikeun enjoyment déngékeun lila-langgeng

    savv
    vxzsa
    asfcs
    sdgqwtq
    xzcqwffqw

    Aplikasi

    Ponsel, pamuter média portabel, Aviation, Komputer, Olahraga, Kaulinan, Travel jeung saterusna.

    vasvxz
    vqwqda

    Bubuka parusahaan

    Guangxi Pingguo Honghe Electronic Technology Co., Ltd
    Guangxi Pingguo Rongheng Electronic Technology Co., Ltd diadegkeun dina taun 2018, kami mangrupikeun produksi sareng pamrosésan sareng penjualan sababaraha jinis produsén headphone. Perusahaan ngagaduhan alat produksi canggih, saluyu sareng standar anu luhur sareng paménta anu luhur pikeun filsafat manajemén produksi.

    Perusahaan kami ngajalankeun rupa-rupa produk, sapertos Airline earphone, Hands-free headset pikeun handphone, Wireless Bluetooth Earphones, headphone, olahraga earphone, speaker, jalur data sareng produk high-end lianna.

    "Kaunggulan dina kualitas, percanten ka harga" nyaéta tujuan bisnis Rongheng. Kami tulus ngabagéakeun langkung seueur mitra kerjasama bisnis luar negeri pikeun ngahubungi kami ka hareup, ngaharepkeun anjeun janten palanggan sareng réréncangan urang, ngamekarkeun sareng anjeun pikeun nyiptakeun win ganda.

    vavxz
    wqwfwqf

    Mitra kami

    svav

    Sertifikasi

    e68657d5
    a505b900
    b309f57b

    eupan balik customer

    60dbbfe5
    60dbbfe52
    3b7bce091

    Prosés produksi urang

    xzvnqw
    xbewfw

    Jasa Kami

    Harga pabrik langsung, OEM / ODM katampa.

    1. Service Panalungtikan
    Wilujeng sumping. Sakur patarosan bakal dijawab dina 10 jam.

    2. Sampel Service
    Sumuhun, anjeun tiasa. Tapi anjeun kedah mayar biaya pengiriman, sareng kami bakal ngabalikeun anjeun biaya pengiriman sampel nalika anjeun gaduh pesenan angkatan.
    Atanapi urang tiasa nawiskeun éta gratis upami pesenan ageung dikonfirmasi.

    3.OEM & ODM Service
    OEM & ODM ditarima. Pabrik kami gaduh pangalaman OEM 5years '.

    FAQ

    Q: Dupi anjeun pabrik?
    A: Sumuhun, urang owns 3 pabrik di Guangxi, Cina, boga leuwih 1000 staf. Wilujeng sumping didatangan pabrik urang!

    Q: Dupi anjeun nawiskeun jasa OEM & ODM?
    A: Enya, tangtu. urang tiasa nawiskeun OEM, jasa ODM. Kami gaduh kapasitas produksi anu kuat sareng departemén R&D pikeun Ngadukung Layanan OEM / ODM; Kami ogé ngagaduhan tim desainer profésional, kami tiasa nyayogikeun jasa desain anjeun gumantung kana kabutuhan anjeun.

    Q: Dupi kualitas dijamin?
    A: Kualitas nyaéta prioritas. Departemen QC kalayan spesialis jaminan kualitas profésional mastikeun ngadalikeun kualitas produk sapanjang proses produksi.

    Q: Dupi abdi tiasa mesen sampel pikeun pariksa kualitas?
    A: Leres, Mangga wartosan kami sareng nyayogikeun alamat sareng nomer anjeun.

    Kumaha ngahubungan kami?

    Sophia名片-最终+网址-2021.11.16

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami