Hot Sale Universal Handsfree Mobile kalawan Mic

Katerangan pondok:


  • barang: RH-1034
  • Gaya: Di-ceuli
  • Port sambungan: 3.5mm stéréo
  • Panjang kabel: 120cm ± 10%
  • Narasumber: 10mm Stereo / 6μ
  • Kabel: TPE
  • Logo: Logo Sesuaikeun
  • Rincian produk

    Tag produk

    Rincian produk

    Barang RH-1034
    Nyaéta nirkabel No
    Tipe Wireless Euweuh
    Gaya Dina-Ceuli
    port sambungan 3.5mm stéréo
    Panjang Tali 120cm ± 10%
    Narasumber 10mm Stereo/6μ
    kabel TPE
    Logo Logo ngaropéa Warna
    Warna Nampa Warna ngaropéa
    Komunikasi Maké kabel
    Prinsip Vokalisme Lain
    Volume Control Sumuhun
    Tombol kontrol Sumuhun
    Ngaran Brand ODM
    Tanggapan Frékuénsi 20HZ-20KHZ
    Impedansi 32Ω±10%
    Paké handphone, kaulinan, olahraga, komputer
    Fungsi Noise Cancelling, Mikropon
    Tempat Asalna Guangxi, Cina
    Waterproof Standar IPX 0
    Warna Nampa Warna ngaropéa
    MOQ 1000 PCS
    Istilah pamayaran T / T 30% deposit sateuacanna, kasaimbangan saméméh kiriman sanggeus inspeksi

    Earphone Kabel dirancang ergonomis, fléksibel, hampang, ngamungkinkeun anjeun ngagemna pikeun waktos anu lami, tip ceuli lemes sareng kualitasna saé. Decompression gap design hook ceuli, mastikeun earphones ngahontal deeper tur pas snugly dina ceuli Anjeun. Nyaman dina ceuli, gerakan henteu gampang murag. Earbuds stereo anu saé sareng mikropon ganda gaduh bass anu kuat sareng nyayogikeun input sora sareng kualitas kaluaran anu saé gaduh isolasi sora ambien anu saé sareng masihan anjeun musik pangalaman immersive anu saé! Earbuds cocog sareng smartphone, kaasup rentang pinuh ku iPhone, iPad, iPod, Samsung Galaxy, Samsung galaxy edge jeung Catetan Series, Nexus, HTC, laptop, tablet, PC, jeung leuwih.

    Aplikasi

    Ponsel, pamuter média portabel, Aviation, Komputer, Olahraga, Kaulinan, Travel jeung saterusna.

    savhrehr

    Profil Perusahaan

    212ca5591

    Prosés produksi urang

    xzvnqw

    Sertifikasi

    e68657d5
    a505b900
    b309f57b

    eupan balik customer

    60dbbfe5
    60dbbfe52
    3b7bce091

    Jasa Kami

    Harga pabrik langsung, OEM / ODM nampi.

    1. Service Panalungtikan
    Wilujeng sumping. Sakur patarosan bakal dijawab dina 10 jam.

    2. Sampel Service
    Sumuhun, anjeun tiasa. Tapi anjeun kedah mayar biaya pengiriman, sareng kami bakal ngabalikeun anjeun biaya pengiriman sampel nalika anjeun gaduh pesenan angkatan.
    Atanapi urang tiasa nawiskeun éta gratis upami pesenan ageung dikonfirmasi.

    3. Saatos-Dijual Service
    Mun aya karuksakan wae iwal karuksakan jieunan salila jaminan, PLS kirimkeun deui ka kami, kami bakal ngaganti nu anyar pikeun anjeun atanapi ngirim ka anjeun nuturkeun urutan Anjeun salajengna.
    Upami anjeun gaduh masalah pikeun barang saatos dijual, mangga ngahubungi kami, jasa kami WeChat sareng WhatsApp nyaéta kieu:
    so5208719 jeung +86 13288679837

    4. OEM & ODM Service
    OEM & ODM ditarima. Pabrik urang gaduh pangalaman OEM 5years '. (Sateuacan urang mawa bisnis urang onto Alibaba, urang geus ngembang, manufaktur sarta pamasaran di-ceuli gaya earphone ka angka nu gede ngarupakeun pausahaan maskapai ogé pausahaan dagang (di Cina).

    Angkutan Produk

    qwfw

    Rincian bungkusan:

    1.Factory packing: 1pcs / polybag; 100pcs / polybag tengah; 500-1.000pcs / CTN.

    2.2. Kantong pe, kantong opp, kotak, pakét khusus atanapi anu sanésna saluyu sareng pamundut anjeun.

    3.3. OEM packing wilujeng sumping.

    4. Palabuhan: Shenzhen / Guangzhou / Qinzhou.

    FAQ

    1.Q: Dupi anjeun pabrik atawa parusahaan dagang? 
    A: Kami pabrik lokasina di Pingguo, Propinsi Guangxi, Cina

    2.Q: Kumaha carana abdi tiasa sababaraha sampel? 
    A: Mangga langsung ngahubungan kami ayeuna.

    3.MOQ?
    A: MOQ nyaéta 1000 PCS, pesenan Sampel wilujeng sumping.

    4. Ngarojong urutan OEM / ODM?
    A: Yakin, éta kaunggulan urang.

    5. Dupi abdi gaduh sampel barang ieu pikeun nguji kualitas? 
    Leres, anjeun tiasa mésér conto naon waé pikeun nguji kualitasna.

    6.Naon waktos pangiriman sareng anjeun tiasa nurunkeun hargana? 
    Ieu gumantung kana urutan Anjeun. waktos pangiriman nyaeta dina 3-4 poé gawé. Upami anjeun ngagaduhan pesenan jumlah ageung, maka, tangtosna, hargana tiasa diturunkeun.

    7.Can kuring ngaropea bungkusan sareng logo? 
    Leres, kami nawiskeun logo khusus pikeun bahan naon waé.

    Kumaha ngahubungan kami?

    Sophia名片-最终+网址-2021.11.16

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami