Panas Jual Magnét Metal Wired Earphones

Katerangan pondok:


  • Nirkabel: No
  • Jenis Wireless: Euweuh
  • Rojongan Kartu Mémori: No
  • Prinsip Vokalisme: Lain
  • Kontrol volume: No
  • Tombol kontrol: Sumuhun
  • Ngaran Brand: ODM
  • Rincian produk

    Tag produk

    Rincian produk

    Jumlah modél: RH-1079
    Gaya: Di-ceuli
    Komunikasi: Maké kabel
    Paké: Pamuter média portabel, telepon sélulér, penerbangan, KOMPUTER
    fungsi: Waterproof, Noise Cancelling, Mikropon
    Tempat Asal: Guangxi, Cina
    Panjang kabel: 120 cm
    Standar tahan cai: IPX 0
    Aktif Noise-Batalan: No

    Colokkeun: 3.5mm stéréo
    Narasumber: 10mm stéréo
    Bahan: TPE, Logam
    Fungsi: Mikropon, Noise Canceling
    Headphone: Borongan headphone bulk
    warna: Nampa Warna ngaropéa
    Logo: Logo Sesuaikeun
    MOQ: 1000 lembar
    Standar Bluetooth: Euweuh

    1.High-Quality Material.TPE jeung bahan ABS mastikeun durability, lalawanan ka scratch jeung leungitna transmisi.
    2.Hapus Performance Audio. Ngarasakeun sora HD anu jelas sareng bass anu kuat anu ngamungkinkeun anjeun ngupingkeun unggal detil kalayan jelas nalika ngadangukeun musik atanapi ningali pidéo.
    3.Tombol Jawab Telepon & Mikropon Diwangun-di. Ngarasakeun telepon handsfree jeung jelas ku hiji klik.
    4. Nyaman maké jeung Desain Ergonomic. Numutkeun rarancang ergonomis, earphones pas sareng saluran ceuli. Anjeun tiasa ngagemna kanggo lami tanpa kacapean atanapi bareuh.
    5.Universal kasaluyuan. Cocog pisan sareng telepon sélulér, tablet, sareng komputer kalayan antarmuka 3.5mm.

    Aplikasi

    vasvxz
    vqwqda
    savhrehr

    Bubuka parusahaan

    212ca5591

    Sertipikat kami

    csacs
    qgqvg
    vavqw

    eupan balik customer

    60dbbfe5
    60dbbfe52
    3b7bce091

    Prosés produksi urang

    sxzvqw
    utrgfdb

    Rincian bungkusan:

    1.Factory packing: 1pcs / polybag; 100pcs / polybag tengah; 500-1.000pcs / CTN.

    2. kantong pe, kantong opp, kotak, pakét ngaropéa atawa lianna salaku per pamundut anjeun.

    3. OEM packing téh wilujeng sumping.

    4. Palabuhan: Shenzhen / Guangzhou / Qinzhou.

    xzvw

    Keunggulan Kami

    vsavasv

    FAQ

    1.Naon prosés pesenan?
    1) Inquiry --- nyadiakeun kami sagala syarat jelas (total qty jeung pakét rinci).
    2) Petik --- petik resmi ti kalayan sagala spésifikasi jelas ti tim profésional urang.
    3) Nyirian Sampel --- mastikeun sakabeh rinci cutatan jeung sampel final.
    4) Produksi --- produksi masal.
    5) Pangiriman --- ku laut atanapi ku hawa.

    2. Naon istilah pembayaran anu anjeun anggo?
    Sedengkeun pikeun istilah pamayaran, éta gumantung kana jumlah total.

    3. Kumaha anjeun ngirim produk?
    Ku Laut, Ku Udara, Ku kurir, TNT, DHL, Fedex, UPS Jsb. Terserah anjeun.

    4.What is the rata waktos pangiriman?
    Sampel biasana nyokot ngeunaan 10-20days gumantung kana jenis produk. Pesenan bulk biasana nyandak sakitar 35 dinten.

    5. Kumaha carana abdi bakal meunang daptar harga pikeun wholesaler a?
    Mangga e-mail kami, sarta ngabejaan urang ngeunaan pasar anjeun kalawan MOQ pikeun tiap urutan. Kami bakal ngirim daptar harga kalapa ka anjeun ASAP.

    6. Naon anu kuring laksanakeun upami kuring gaduh masalah sareng pameseran kuring?
    2. 1. Anjeun tiasa ngahubungan kami liwat Telephone, Email, Skype, Facebook, Linked-in, WhatsApp, WeChat, Alibaba trademanager, Kami bakal balik deui ka anjeun ayeuna.
    2. Anjeun bisa meunangkeun respon gancang dina 1 jam waktu gawé urang.
    3. garansi 1 taun. Upami sababaraha produk rusak nalika pengiriman, punten cacah kuantitasna, nyandak poto sareng pidéo ka kami. Lajeng anjeun bakal meunang solusi wareg.

    Kumaha ngahubungan kami?

    Sophia名片-最终+网址-2021.11.16

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami