Analisis status pasar sareng kompetisi industri earphone TWS global dina 2021

Dina 2016, Apple ngaluncurkeun earphone Airpods TWS na kalayan desain anu gaya, umur batre anu kuat, pamakean anu stabil sareng merenah, sareng terpadu pisan sareng ekosistem ios, gancang-gancang ngamimitian booming dina industri TWS. Headsét TWS ngadefinisikeun deui headset énggal ku cara ngangkat headset tina aksésori sélulér kana produk terminal pinter mandiri. Saprak harita, sagala rupa merek bersaing pikeun ngembangkeun sarta ngahasilkeun TWS, sarta sagala rupa TWS mushroomed di pasar.

TWS gaduh pungsi anu kuat sareng skénario pamakean anu béda.

Stereo nirkabel leres (TWS) Headset Bluetooth parantos populer di masarakat pas sumping di pasar. Ieu kusabab éta headset nirkabel leres luhur-tungtung, tanpa kabel pajeulit, sarta teu perlu disambungkeun jeung sora utama, jadi merenah pikeun pamaké pikeun ngagem; Ogé dilengkepan kotak ngecas husus, pikeun minuhan kabutuhan pamaké iraha wae jeung dimana ngecas. Produk ieu ogé ngadukung téknologi réduksi bising aktip pikeun meungpeuk gangguan ambient, nyayogikeun pangalaman indrawi anu saé, sareng biaya-éféktif pisan.

Headphone geus jadi umum pikeun jalma ngora dina umur AI nu urang ampir teu sadar naha jalma geus datang ka ngandelkeun eta beuki loba waktu, lain ngan sabab pamancar sora, tapi sabab méré kamerdikaan nu maké jeung kamampuhan pikeun nyieun kanyataanana subjektif; Salaku tambahan, headphone parantos janten mediator modern anu penting pikeun Spasi umum sareng swasta, sabab raos wates antara padamelan sareng kahirupan sosial ngirangan.

Dumasar data ti 5,000 konsumen di AS, Inggris, Cina, Jerman sareng Jepang, Laporan Status Usage Audio Qualcomm 2020 tujuanana pikeun nembongkeun sikep sareng paripolah konsumen anu parobihan nalika mésér headphone nirkabel, earbuds sareng alat spiker.

Panaliti nunjukkeun yén jalma-jalma ngagunakeun rupa-rupa alat headphone nirkabel dina jumlah skénario anu langkung ageung, kalayan earbuds nirkabel nyata janten bentuk headphone anu dipikaresep pikeun konsumen di ampir sadaya lingkungan luar.

Apple boga pangsa pasar pangbadagna di dunya, sarta laju penetrasi na ngembang pesat

Kusabab headset nirkabel beuki populer di sakumna dunya, kalayan headphone Bluetooth Stereo Wireless (TWS) leres naékna, AirPods bakal nyayogikeun pangsa pasar headphone nirkabel global anu teu saimbang taun 2020, numutkeun laporan anyar ti Strategy Analytics. Langkung ti 300 juta headset Bluetooth stereo nirkabel leres (TWS) dijual di sakuliah dunya dina taun 2020, paningkatan ampir 90%.

‌AirPods‌ Apple akun pikeun ampir satengah pasar, sedengkeun Xiaomi sareng Samsung masing-masing pangkat kadua sareng katilu. Sesa pasar diwangun ku sajumlah ageung perusahaan sareng pangsa alit, anu hartosna Apple masih ngadominasi TWS.

TOP5 TWS earphone merek di dunya.

wqwq

Numutkeun data panalungtikan Qualcomm, penetrasi earplug nirkabel nyata TWS ampir dua kali dina taun 2020 dibandingkeun taun 2019, ngahontal pertumbuhan sadunya 23 dugi ka 42 persén, kalayan tren pertumbuhan anu kuat di unggal daérah anu ditaliti.

Laju ngapopulérkeun sareng parobihan headphone TWS ti 2016 dugi ka 2020

vqwvqw

Liz Lee, analis senior di Counterpoint, nyatakeun ngaleupaskeun jack headphone tina alat sélulér sareng kalebet headphone dina bungkusan mangrupikeun panggerak gedé dina pasar headphone nirkabel anu leres, sareng TWS janten aksésori anu diperyogikeun.

Dimimitian dina kuartal kaopat taun 2020, apel, Xiaomi sareng Samsung sigana bakal ningali gelombang pertumbuhan énggal dina kiriman headset nirkabel nyata nalika aranjeunna nyegerkeun bungkusan produkna pikeun tujuan sorangan sareng henteu deui kalebet asesoris sapertos headphone kabel atanapi kabel konvérsi audio.


waktos pos: Nov-02-2021