Lebetkeun Pinduoduo pikeun muka rencana merek anyar 2.0, ngamajukeun kebangkitan merek domestik!

qwfqfqw

Bulan panungtungan on Oktober 22, urang nyandak bagian dina rapat pamilihan ditahan ku Pinduoduo, Pinduoduo salaku skala pamaké ampir 700 juta platform bisnis listrik di Cina, loba éjahan akumulasi data konsumén euyeub, dipandu ku tungtutan pamaké, ngaliwatan profésional. analisis téhnis, paménta pamaké digital, dumasar kana paménta customer, jeung data, sangkan produk tina usaha boga laju konversi luhur sarta laju dibeuli, sababaraha brand terus mecenghul salaku "gaya panas". Ieu ogé alesan pikeun kapercayaan pinduoduo dina nyiptakeun 100,000 modél populér dina "Rencana Merek Anyar 2.0".

Kusabab palaksanaan rencana brand anyar, leuwih ti 1.500 usaha geus milu dina panalungtikan sarta pamekaran ngaropéa, dibuka leuwih ti 4.000 produk ngaropéa dina total, sarta narima leuwih ti 460 juta pesenan. Dina kuartal katilu taun ieu, rata-rata jualan poéan produk ngaropéa ngaleuwihan 2 juta pesenan.

Saatos sataun satengah, seueur pamutahiran resmi "rencana merek énggal", sareng nyetél target anu langkung ambisius, kalebet ngadukung 100 daérah industri ti 2021 dugi ka 2025, 100000 produk merek khusus anu didamel, penjualan didorong 1 triliun yuan, dina waktos anu sami waktos rék dilegakeun gawé babarengan pikeun foundry perusahaan dibéré prioritas pikeun, ti sirah nyieun jasa perusahaan pikeun sakabéh kualitas Cina, Jumlah naek ti 1.000 nepi ka 5.000.

Kalayan "rencana merek anyar" pinduoduo pikeun pemberdayaan perusahaan koperasi anu kuat, rencana merek anyar 2.0 ngaklaim ngabantosan 1000 pabrik ngawangun produk ngabeledug ku mode C2M, supados wangunan merek China janten langkung gancang, langkung gampang.

Dina laporan keuangan kuartal katilu panganyarna, Pinduoduo nyieun untung 466 juta yuan dina kuartal tunggal pikeun kahiji kalina, kalawan ampir 50 juta leuwih pamaké sarta 731 juta pembeli aktif taunan.

qqebq

Kualifikasi perusahaan anu hoyong asup kana platform e-commerce:

1.Capable of supplying di bulk
2.Have kaunggulan ranté suplai
Kualitas 3.The téh alus sarta dipercaya
4. Boga kaunggulan harga

Di antara 1000 pabrik, ngan ukur aya lima pabrik anu tiasa dipilih di kota urang, sareng kami ngagaduhan kasempetan sareng nampi dukungan ku Pinduoduo salaku hiji-hijina pabrik earphone.

gqwfqf

Ti kamari, urang ngamimitian bisnis dina platform online Pinduoduo, Wilujeng! Toko kami nampi 26 pesenan ngan ukur sadinten.

qvqweqg

Kami yakin yén kami bakal nampi langkung seueur pesenan ti sakumna dunya unggal dinten!


waktos pos: Nov-03-2021