Expo Global Consumer Electronics (Guangzhou) munggaran (GCE)

news26-1
news26-3

Waktos: 2021/12/10 - 12/12 (Jum Ka Minggu Total 3 Dinten) 
Alamat: Guangzhou Pazhou International Convention na Center Pameran
Sponsor: Asosiasi Industri Audio-visual éléktronik Guangzhou
Pangatur: Asosiasi Industri Video Elektronik Cina
Pendukung: Pamaréntah Kota Guangzhou

The Global Consumer Electronics (Guangzhou) Expo (GCE) munggaran bakal diayakeun di Guangzhou Pazhou International Convention and Exhibition Center ti 10 nepi ka 12 Désémber 2021. Pameran ieu disponsoran ku Guangzhou Electronic Audio-visual Industry Association, dilaksanakeun ku Global Resources Exhibition ( Shanghai) Co., LTD., dipandu ku Asosiasi Industri Video Éléktronik Cina, dirojong ku Pamaréntah Rakyat Kota Guangzhou. The GCE munggaran nyertakeun aréa total 50.000 méter pasagi, ngawengku leuwih ti 800 usaha beredar di industri éléktronika konsumén, leuwih ti 100.000 produk éléktronik konsumén, sarta diperkirakeun narik leuwih ti 50.000 datang ka adegan, nyieun usaha pikeun nyieun taun. -tungtung perayaan produk éléktronik Konsumen di Cina.

Dina taun-taun ayeuna, volume impor sareng ékspor China tina e-commerce lintas-wates terus ningkat gancang, janten sorotan énggal dina pangembangan perdagangan asing. Pikeun ngaréspon paménta pasar, GCE ngahijikeun unsur-unsur e-commerce lintas-wates booming dina ékosistem konsumen ayeuna kana paméran, ngahijikeun sumber daya e-commerce lintas-wates anu ngembang pesat, sareng sacara solemn ngaluncurkeun "e-commerce Lintas-wates Global. Pameran Pilihan”. Ieu diperkirakeun yén sektor ieu bakal mawa leuwih ti 20.000 cross-wates e-commerce sellers sarta leuwih ti 100 cross-wates panyadia ladenan e-commerce, sarta ngawangun platform profésional ti konsumen éléktronika tampilan brand, cocog dagang jeung komunikasi pikeun global high- suppliers kualitas sarta pembeli.

news26 (2)

Lingkup

Komputer jeung asesoris patali

Komputer pribadi, percetakan 3D, gelas éléktronik, asesoris jeung produk periferal, software / software aplikasi, pamayaran mobile

Produk kasehatan pribadi

Produk kasehatan, produk anu aya hubunganana sareng kaséhatan, alat kaséhatan éléktronik, perawatan pribadi

Alat anu tiasa dianggo / alat pinter

Arloji pinter, olahraga, kagiatan luar, monitor sare, alat pangdéngé pinter, baju pinter

Audio / HI FI / alat sora sabudeureun

Alat audio / hi fi, alat audio portabel / hi fi, sistem sora surround, earphone/headphone, asesoris, alat musik éléktronik

Produk kaulinan sareng esports

Produk imah pinter

Parabot dapur, mesin beberesih lantai, setrika, jeung sajabana

éléktronika konsumén séjén

Sistem jati sareng panyimpenan, publikasi, alat pangrungu, arloji, jam alarm, ramalan cuaca éléktronik


waktos pos: Nov-26-2021