Kompetisi kewirausahaan Baise City katilu sareng kompetisi final kewirausahaan TKI Baise munggaran

wqdwq
bqwfwfq

Bulan kamari tanggal 18 Oktober, tim urang indit pikeun ilubiung dina kompetisi kewirausahaan jeung TKI munggaran kompetisi final wirausaha di kota urang Baise.

Kompetisi ieu dirojong ku pamaréntah urang. Aya tilu puluh usaha anu milu dina pasanggiri, tungtungna urang meunang hadiah katilu! Anu pikaresepeun pisan pikeun urang!

Perwakilan penjualan kami Cik Lee sareng Lucy ngabagi produk earphone kami. Sareng produk urang nampi saé ti sadayana guru hakim.

dvvqq

Naha urang tiasa nampi hadiah? Hal ieu raket patalina jeung kakuatan pabrik jeung kualitas produk, urang pabrik earphone munggaran anu dirojong ku pamaréntah, nyéwa urang bébas sabab bisa ngajawab sabagian masalah pagawean di county urang. Urang boga ampir 1000 pagawe, 90% di antarana nyaéta awéwé anu orok indung, aranjeunna tiasa gaduh waktos gawé fléksibel, ngarah bisa balik pak nepi barudak ti sakola nad ngurus aranjeunna. Di sisi anu sanés, biaya tenaga kerja urang langkung handap tina biaya di propinsi Guangdong atanapi tempat-tempat sanés. Janten urang tiasa nampi langkung seueur pesenan di sakumna dunya, teras urang tiasa mayar pajeg, dina kecap sanésna, urang nyumbang kana pendapatan pamaréntahan pikeun sababaraha tingkat.

Tingali kana omzet urang tilu taun ieu di handap:

qfqwfw

Pausahaan urang salawasna taat kana tujuan "nengetan kualitas, attentively jasa", ngaliwatan sertifikasi sistem manajemen kualitas ISO9001. "Kualitas alus teuing, produksi aman" nyaeta filosofi bisnis parusahaan urang, dina waktos anu sareng kalayan konsép design produk unik tur novél, geus dipikawanoh tur favored ku mayoritas customers.The parusahaan geus adhering kana paménta customer salaku puseur, kalawan standar tinggi, syarat ketat, nyadiakeun kualitas sarta layanan wijaksana, geus kapercayaan tur muji loba usaha koperasi, di pasar headphone laun nyetél reputasi alus. Produk urang utamina diékspor ka Éropa sareng India, sareng pangsa pasar urang di Amérika ogé ningkat.

Urang tulus ngabagéakeun jalma ti imah jeung mancanagara tur sakuliah dunya nganjang ka pabrik urang. Urang ngaharepkeun urang bisa jadi mitra dipercaya jeung babaturan. Hayu urang ngamekarkeun babarengan jeung tungtungna ngawangun kaayaan nguntungkeun sarta win-win.


waktos pos: Nov-01-2021