OEM Asli Earbuds kabel Earphone Pikeun handphone

Katerangan pondok:


  • barang: RH-1007
  • Gaya: Di-ceuli
  • Port sambungan: 3.5mm stéréo
  • Panjang kabel: 120cm ± 10%
  • Narasumber: 10mm Stereo / 6μ
  • Kabel: TPE
  • Logo: Logo Sesuaikeun
  • Rincian produk

    Tag produk

    Rincian produk

    warna: Nampa Warna ngaropéa
    Komunikasi: Maké kabel
    Rojongan Kartu Mémori: No
    Prinsip Vokalisme: Lain
    Kontrol volume: No
    Tombol kontrol: Sumuhun
    Ngaran Brand: ODM
    Tanggapan Frékuénsi: 20HZ-20KHZ

    Impedansi: 32Ω±10%
    Paké: Pamuter média portabel, telepon sélulér, penerbangan, KOMPUTER
    Tempat Asal: Guangxi, Cina
    Standar tahan cai: IPX 0
    Aktif Noise-Batalan: No
    fungsi: Mikropon, Noise Canceling
    Headphone: Borongan headphone bulk
    MOQ: 1000 lembar
    Istilah pamayaran: T / T 30% deposit sateuacanna, kasaimbangan saméméh kiriman sanggeus inspeksi.

    Jack standar 1.3.5mm cocog sareng sadaya alat anjeun sareng jack 3.5mm, nyolok sareng muter, cocog pikeun telepon sélulér, tablet, sareng komputer.
    2.Using badag-diaméterna tinggi-harti Unit drive, kualitas sora jelas tur kuat;
    Desain 3.Ergonomic nyadiakeun anjeun nyaman maké keur lila dengekeun.
    Unit drive 4.10mm: Unit drive dinamis 10mm nyayogikeun bass anu luhur sareng kandel, nyiptakeun kualitas sora anu luar biasa.
    5. Hands-free jeung Mic: Mikropon Built-in ngamungkinkeun nelepon handsfree. Kalayan kontrol in-line, gampang pikeun ngontrol musik sareng telepon.

    bqqfwq
    bdqqwfqw

    Bubuka parusahaan

    Guangxi Pingguo Honghe Electronic Technology Co., Ltd.was ngadeg di 2018 kalawan 3 juta ibukota didaptarkeun na sabudeureun 10 juta elehan per taun averagely.We boga dua pabrik nyertakeun leuwih ti 3600 spuare méter sagemblengna kalawan ngeunaan 1000 staffs.Among aranjeunna, hiji tim manajemen kalawan 20 person.Pausahaan kami operasi rupa-rupa produk, kayaning Airline earphone, Hands-free headset pikeun handphone, Wireless Bluetooth Earphones, Neckband earphones, Headphones, TWS, Speaker, garis data jeung high-end products.Our lianna. gaduh alat produksi canggih, saluyu sareng standar anu luhur sareng paménta anu luhur pikeun filsafat manajemén produksi.

    Pausahaan urang salawasna taat kana Tujuan "nengetan kualitas, attentively jasa", ngaliwatan sertifikasi sistem manajemen kualitas ISO9001. "Kualitas alus teuing, produksi aman" nyaeta filosofi bisnis parusahaan urang, dina waktos anu sareng kalayan konsép design produk unik tur novél, geus ecognized na favored ku mayoritas customers.The parusahaan geus adhering kana paménta customer salaku puseur, kalawan standar tinggi, syarat ketat, nyadiakeun kualitas sarta layanan wijaksana, geus kapercayaan tur muji loba usaha koperasi, di pasar headphone laun nyetél hiji reputation.Our alus produk utamana diékspor ka Éropa jeung India, sarta pangsa pasar urang. di Amérika ogé ngaronjat.

    Perusahaan kami nyayogikeun produk anu berkualitas dina waktos anu sami, tapi ogé nyayogikeun jasa saatos penjualan anu sampurna. Simkuring yakin yén ngaliwatan usaha kontinyu urang jeung ngungudag, urang bakal bisa ngahontal ngembangkeun jangka panjang, manajemén sustainable, sarta ngahontal tujuan grand tina kauntungan silih tur win-win jeung konsumén. Urang tulus ngabagéakeun jalma ti imah jeung mancanagara tur sakuliah dunya nganjang factory.We urang miharep yén urang bisa jadi mitra dipercaya jeung babaturan. Hayu urang ngamekarkeun babarengan jeung tungtungna ngawangun kaayaan nguntungkeun sarta win-win.

    Mitra kami

    savzxv

    eupan balik customer

    店铺评分
    客户好评
    客户好评-1

    Prosés produksi urang

    xzvnqw
    asvwq
    savqwf

    Kumaha ngahubungan kami?

    Sophia名片-最终+网址-2021.11.16

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami